Obiective din zona Bran Moeciu

Agrement

Un sejur complet la minunatul Hotel Hillden Lodge & Restaurant nu poate exclude o excursie in pitoreasca zona turistica Bran Moeciu. Dupa ce ai vizitat Castelul Bran poti merge mai departe, caci nu poti spune ca ai vizitat Tara Barsei daca nu ai stat cel putin o saptamana in zona, pentru a reusi sa vizitezi una dintre cele mai frumoase regiuni montane din Romania. Numeroasele obiective turistice din zona reusesc sa atraga an de an mii de turisti, atat din tara dar si din strainatate, iar cei ce au fost odata, cu siguranta revin, caci conditiile de cazare sunt excelente, peisajul este mirific iar posibilitatile de agrement nenumarate.

Aflandu-te in Simon, cazat la Hotel Hillden Lodge & Restaurant, este indicat sa faci o excursie la Platoul Regina Maria - la Capela Inima Reginei Maria, vis-a-vis de Castelul Bran. Daca in alte zone aglomeratia te-ar putea deranja, aici linistea si peisajul de o frumusete rar intalnita iti garanteaza un sejur de basm. In aceasta zona au loc si cunoscutele sarbatori populare legate de ravasitul oilor. Avantajul excursiilor in zona Bran este aceea ca pot fi facute atat vara cat si iarna, cele 12 luni din an fiind la fel de frumoase la cei 800 de metri altitudine. Iarna te poti distra la schi, patinoar, sanius, sau poti inchiria un snowboard: atat partia de schi Bran-Zanoaga cat si patinoarul natural din Bran se afla in apropiere.

Vrei liniste si relaxare, vrei excursii in padure sau vrei sa vezi norii de aproape? O saptamana de relaxare in zona Bran este suficienta, iar daca nu ai fost niciodata sa vezi o pestera, poti merge la pestera din cheile Dambovicioarei - zona Rucar Campulung Muscel sau la pestera Valea Cetatii din Rasnov. Daca nu ai ales sa mergi cu cortul si sa stai in natura, daca preferi confort si conditii de odihna moderne, la Hotel Hillden Lodge & Restaurant te vei bucura de acestea, apoi nu rata o excursie in Parcul National Piatra Craiului, aflat la doar 2 kilometri distanta. Vei fi printre putinii care au vazut in viata lor garofita Pietrei Craiului, unica in lume, sau sangele voinicului, despre care multi cred ca e doar o floare de poveste, insa voi o puteti vedea inflorita in zona Bran in lunile iunie si august.

Vacanta nu se poate incheia inainte de a vizita si Sanctuarul de Ursi de la Zarnesti, Pestera cu lilieci din Fundata sau Cetatea Medievala Rasnov, toate situate la doar cativa kilometri distanta de valea raului Simon. Un peisaj salbatic, cum rar poti vedea, izvoare sau mici cascade ale caror susur te va readuce aici cu siguranta.